Jak vědomě počít dítě posvátným způsobem

14.02.2015 22:55

Jak vědomě počít dítě posvátným způsobem

Tantra: Spiritualita a Sex

Inspirace pro vás čerpá přímo ze starověkých védských textů, tzv. Sanskar Vidhi  a v ní popsané svátosti početí Garbhaadhaan Sanskar .

Hlavním důvodem pro následující rituál není jen touha mít děti, ale mít děti, které jsou mimořádné. (Mimořádným mám na mysli někoho, kdo objevil své pravé poslání a vášeň v životě, žije tuto vášeň a je požehnáním pro celý svět. Někoho kdo je bez utrpení, plný lásky.)

Zde jsou základní rysy tohoto procesu:

1. Posilování a očista

Garbhaadhaan Sanskar uznává vliv jak dědičnosti tak životního prostředí působícího při tvoření lidské bytosti. Vzhledem k tomu, že početí má co do činění s vašimi fyzickými těly, a se spermií a vajíčkem, prvním krokem je proces posilování a čištění. Pro muže to znamená žádný sex ani plýtvání spermatu po dobu nejméně 40 dnů na minimum. Potřebujete dostat ty plavce do tip top stavu a vytvořit si mužnost a vitalitu. Kromě tohoto půstu, čištění rovněž vyzývá k čisté sattvické stravy (čerstvé vegetariánské jídlo, složené hlavně z obilovin, luštěnin, ovoce a zeleniny.) a uvolněný, šťastný, duchovní životní styl. Takže žádné pití alkoholu a nadměrné pozdní noční párty během této doby. To platí i pro ženy s cílem připravit vaše tělo na zdravé těhotenství.

2. Havan (modlitby): Posvátný rituál

Předtím než se v daný den budete pokoušet o početí, je třeba udělat Yagna (obřad ohně). Havan má být provedeno před západem slunce, a to zahrnuje řadu shlokas (manter či zpěvů). Tyto mantry v podstatě chválí a ctí ženu, zdraví přírodní síly s žádostí o zdravé těhotenství a žádají o dítě, které by bylo mimořádné.

Odříkáváním manter žádáme o dítě, které by mělo být ...

• Výjimečné.
• Žít dobře 100 let (což je oblíbené hinduistické požehnání)

• Chráněno nebem, vesmírem a Zemí.

• Vidět Boha ve všem (Źít v Jednotě se vším)
• Být schopen pochopit pravou podstatu skutečnosti.

3. V jaké dny počít dítě

Posvátné texty doporučují v jaké dny počít. Kromě toho stanoví, jaké dny jsou vhodné, pokud chcete počít chlapce a pokud chcete počít holčičku. Texty nezaručují tohoto výsledku, ale dávají dobrou šanci na to získat, co chcete J. Zde jsou magická čísla ...

Chlapeček: Den 6, 8, 10, 12, 14 a 16 od začátku menstruace.

Holčička: Den 5, 7, 9, a 15 od začátku menstruace.

Žádné jiné dny nejsou vhodné pro početí a existuje několik nevhodných dnů v závislosti na fázi Měsíce.